×
smutiji priprava prednosti lokacije kontakt

O podjetju Infiniti

Poslanstvo in vizija našega družinskega podjetja Infiniti je, da trgu ponudimo izdelke najvišje kakovosti, ki potrošnikom omogočajo zdravo in kakovostno življenje. Vse to uresničujemo z bogato paleto izdelkov, ki jo nenehno dopolnjujemo in bogatimo.

 

Z novimi artikli, ki jih nameravamo plasirati na tržišče, najprej sestavimo celotno zgodbo. To je naša pot do uspeha. Revolucionarno kreiramo ponudbo, nad katero je trg zelo navdušen. Vse načrtujemo z mislijo na ljudi, na njihovo kvalitetno življenje in razvajanje brbončic do blagostanja.

 

Vse to nam omogoča, da smo na trgu dosegli zavidljivo prepoznavnost. Presenečenja so naša sposobnost! S kreativnostjo in inovativnostjo smo pri poslovnih partnerjih ustvarili hrošča radovednosti in pričakovanj – kaj bo tokrat novega! Z blagovnimi znamkami, ki jih tržimo, smo našim poslovnim partnerjem v veliki meri olajšali delo in obenem obogatili njihovo ponudbo.

 

Znanje, sposobnost, izkušnje, delavnost, hitra odzivnost, vizija brez meja in inovativnost, vse to nam omogoča, da smo prvi in najboljši! Pri delu upoštevamo etična načela. S svojim spoštljivim odnosom do poslovnih partnerjev smo si pridobili vsesplošno zaupanje, ki nam daje še večji zalet.

 

V podjetju Infiniti ustvarjamo ponudbo blagovnih znamk za naše poslovne partnerje, ki želijo biti drugačni, najboljši in kreativni pri ponudbi. Ki si želijo biti prvi!

 

Naš moto je biti drugačen.

UNIVERSE IS TO NEAR FOR ME, I NEED INFINITI

 

PODATKI O PODJETJU

INFINITI, Goran Žagar s.p.

Grablovičeva ulica 24

1000 Ljubljana

Goran Žagar, direktor

M: 041 654 556

E: goran.zagar1@siol.net

ID za DDV: SI50292633

Matična številka: 7010613000

IBAN: SI56 0201 0026 1859 323 (NLB d.d.)